fbpx
logo

Иван Иванчев

Иван Иванчев

Performance marketing evangelist, EasyAds

Иван Иванчев

Да правиш интернет маркетинг е лесно. Да докарваш с него продажби е съвсем друго нещо. А да изградиш успешен онлайн бизнес е истинска рядкост.

Иван Иванчев е специалист по интернет маркетинг, с повече от 15 години опит в областта на онлайн рекламата и електронните продажби. Започва своя професионален път в Германия в маркетинг отдела в компания на братята Samwer - създатели на известния онлайн гигант Zalando. Още тогава Performance ориентираният маркетинг става негова страст и призвание. През 2006-та година създава платформата за performance marketing EasyAds, която работи в България и Македония и осигурява на стотици рекламодатели трафик и продажби.

Междувременно Иван е консултант на някои от най-големите е-комерс компании в България, член на управителния съвет на IAB България и лектор на множество дигитални семинари и конференции. Професионалният му опит, приносът му за развитието на уеб бранша и успехите, които постига с ръководените от него проекти, го нареждат сред водещите български специалисти в областта на интернет маркетинга.