fbpx
logo

Какво е eCommCongress?

За конгреса

Здравейте и добре дошли в блога на eCommCongress!

eCommCongress е първият по мащаби и реализация конгрес за електронна търговия в България. Нашата цел е да повишим цялостното ниво в бранша, да покажем добрите практики и обслужване в електронна търговията. Да покажем на потенциалните клиенти, че онлайн поръчките не хапят, пестят време и са сигурни, а на търговците, че онлайн магазините могат да изкарват пари, стига да им бъде отделено необходимото внимание и грижа.

За лекторите

Не можем да скрием гордостта си, че лекторите на eCommCongress са едни от най-влиятелните, успешни и търсени професионалисти. Те се съгласиха да споделят своите знания и опит на всеки желаещ да прави бизнес онлайн. Тяхното know-how и възможностите за networking правят eCommCongress толкова интересно събитие във всеки един аспект. Когато добрите практики са споделени и следвани цялостното ниво се повишава.

За изложението

Съпътстващото изложение на eCommCongress също е първо по рода си. Чрез него фирмите и доставчиците на онлайн услуги ще се срещнат с всички желаещи да правят бизнес. Можете да се запознаете с тях, да обсъдите възможности за бъдещи бизнес начинания или просто да ги попитате въпрос по интересна за Вас тема. Те ще бъдат там за да бъдат полезни на Вас. Защо да ги изпускате?

За екипа

Нашият скромен, но сплотен екип държи на качеството, обслужването и реализацията. Отдадени сме изцяло на идеята и каузата зад eCommCongress! Именно защото електронна търговията е бурна тема решихме, че подобно събитие липсва в България и то трябва да се случи. В случай, че желаете да ни помогнете в организацията на събитието можете да се свържете с нас.

Коментарите са деактивирани