fbpx
logo

eCommBlitz&Networking октомври 2017

  • 13 октомври, клуб Carrusel

    eCommBlitz&Networking

Какво е eCommBlitz&Networking?

eCommBlitz&Networking е регулярно нетуъркинг събитие в България посветено на електронната търговия. Различни експерти в областта споделят интересна и полезна информация на аудиторията в рамките на 10 минути - всеки. След това събитието продължава като неформален нетуъркинг. Насърчаваме създаването на бизнес контакти и използването на добри практики.

Кой може да участва?

Приветстваме всеки с интереси в онлайн маркетинга, потребителското преживяване, обслужването на клиенти, бизнес развитието или просто имащ желание да се развива в света на търговията или да развива своя онлайн магазин.

Какво включва билета?

Билета включва достъп до събитието и възможност за участие в нетуръкинга, както и чаша ароматно вино за добре дошли.

Има ли награди?

Най-голямата награда е създаването на нови контакти. Разбира се нашите партньори също осигуряват различни награди.

Лектори

които ще споделят опит и добри практики

Любомир Чолаков

Управляващ директор, Isobar commerce Bulgaria

Прочети повече

Никола Минков

Управител, Serpact

Прочети повече

Жанет Найденова

Председател, Българска екомерс асоциация

Прочети повече

Димитър Георгиев - Бико

Копирайтър, IdeaMAX

Прочети повече

Христо Петров

Управител, Golden Vision

Прочети повече
Dimitar Dimitrov

Димитър Димитров

Управител, Inbound.bg

Прочети повече

Иво Илиев

Управител, Metamark

Прочети повече

Мястото

където ще се запознаете

Платинен спонсор

Isobar commerce е компания комбинираща стратегически, технологични и операционни решения за растеж на глобални марки и търговци. Независимо дали екипът работи по глобалната стратегия на Jimmy Choo или стартирането на онлайн магазина на Clarins в 25 държави или новата иновация на ASDA-Wallmart, той винаги доставя резултати съобразени с изискванията на клиента. Българският офис наброява повече от 170 специалиста работещи отдадено по международни проекти. От тази година клиент на компанията е и Adidas.

Платинен спонсор

SEO Агенция Serpact стартира официално през 2014 година. Основните дейности на компанията са свързани с SEO оптимизация, SEO анализи и консултации. За този период Serpact е извършила над 250 OnPage одита, като над 70% от тях реализирала чрез собствения си екип и над 50 консултации на клиенти предимно от САЩ. Serpact е бутикова агенция и работи с ограничен брой клиенти за месечна SEO оптимизация с цел персонализиран подход за всеки проект. Екипа се състои от 10 специалиста в областта на SEO. Клиентите на агенцията са основно от България, САЩ, Великобритания, Австралия, Германия и Швейцария.

Златен спонсор

DHL присъства в над 220 страни и територии по целия свят, което го прави най-международната компания в света. Чрез нашите над 350 000 служители ние предлагаме почти безкраен брой логистични решения.

DHL е част от водещата в света Група за пощенски и логистични услуги, Deutsche Post DHL Group, и обхваща подразделенията: DHL Експрес, DHL Пакет, DHL eCommerce, DHL Global Forwarding, Freight и DHL Supply Chain.

С подкрепата на

Startup Masters