fbpx
logo

Победителите в конкурса за електронни търговци eCommAwards 2017

Най-добрите представители на електронните търговци вчера получиха своите отличия от тазгодишния конкурс  eCommAwards 2017 на гала церемония по награждаване в столичния клуб Карусел.

Във второто издание на конкурса участваха 28 проекта и кампании на e-commerce търговци, които се състезаваха в 9 категории.

С най-много отличия си тръгнаха ambermatterss.com. Те получиха 3 приза – за “Дизайн и ползваемост”,  “Стартиращ онлайн бизнес” и “Специална награда на журито”. С една награда по-малко от тържественото събитие си тръгнаха ozone.bg, които получиха отличия за “Маркетинг кампания на електронен търговец” и “Иновация в електронната търговия”.

“Мобилно приложение свързано с електронна търговия” за втора поредна година беше връчено на esky.bg. В категория “Добра практика/социална отговорност” победител стана ebag.bg за тяхната подкрепа на хора със затруднено придвижване с безплатна доставка на поръчката. Най-желаната награда – “Електронен търговец на годината”, също бе присъдена на тях и бе връчена от Любомир Чолаков, управляващ директор на Isobar Commerce.

Специалната награда DHL e-commerce award бе връчена на Halfbike от Явор Тодоров, ръководител Развитие на сектор Електронна търговия.

Освен увеличения брой участници, тази година с двама повече спрямо миналата година са и членовете на журито, които определиха кой да бъде отличен като “Електронен търговец на годината”. Както и в миналото издание на конкурса журито беше съставено от български и чуждестранни експерти в областта на дизайна и ползваемостта, маркетинга, развойната дейност, предприемачеството, разработка на електронни магазини и ERP системи и др. На тържествената церемония присъстваха членове на журито, участниците в конкурса, колеги и партньори от бранша.

Годишният конкурс eCommAwards се организира от EventsBakery, които провеждат и най-мащабното събитие за електронни търговци в България – eCommCongress – тази година на 11 май.

Снимки: Христо Христов

Коментарите са деактивирани