fbpx
logo

Категория: Видеотека

27 дек. 2017

Александър Новоселски – съвети при работа с фотографи

Александър Новоселски – професионален фотограф споделя тънкости при работата между собственици на онлайн магазини и фотографи. Можем ли да използваме мобилен телефон за снимане?

18 дек. 2017

Бисер Вълов – 3 съвета за успех специално за онлайн търговци

Бисер Вълов – управител на дигитална агенция Beyond ID и Beyond Academy споделя 3 съвета за дигитален успех специално за собствениците на онлайн магазини. Вижте кои са те във видео интервюто, което направихме с него по време на Digital4Plovdiv събитието.

30 окт. 2017

Христо Петров – Административни аспекти на онлайн бизнеса

Христо Петров – управител в счетоводна къща Голдън Вижън споделя административните изисквания пред онлайн търговците. Разберете кога трябва да издавате касова бележка, какво следи НАП в работата на електронните търговци и други полезни съвети относно счетоводството и правото в електронната търговия. Вижте презентацията му по време на eCommBlitz&Networking през октомври 2017г.

30 окт. 2017

Никола Минков – SEO commando 2018

Вижте презентацията на Никола Минков – управител на дигитална агенция Serpact от последния eCommBlitz&Networking в София. Разберете тенденциите за 2018г. повече инфо за т. нар. „Нулев резултат“ и какви позитиви може да Ви донесе във видеото.

25 окт. 2017

Димитър Георгиев – Бико – копирайтинг на landing страници за онлайн магазини.

Димитър Георгиев – Бико е копирайтър в IdeaMAX. Той споделя добри практики за това как се пишат добри целеви страници на продукти за онлайн магазини. Какво трябва да включват, как трябва да са оформени и каква информация е полезна за четящите. Вижте във видеото от последния eCommBlitz&Networking.

02 окт. 2017

Практическо използване на данните в електронната търговия – лекция на Благовест Йорданов

Кои са точните потребители за всеки онлайн магазин, как да комбинираме събраната информация от различните канали. Google Analytics, CRM, ERP и тн. Как да се интерпретират правилно и да повишат продажбите в онлайн магазините.

02 окт. 2017

Как да превърнем единичните клиенти в завръщащи се – лекция на Петър Цачев

Петър Цачев – бизнес развитие в Metrillo – Как единичните купувачи да се превърнат в лоялни клиенти. Вижте потребителския път, основните шест потребителски групи, как да ги преследвате и как да ги накарате да закупят стоката именно от Вашият онлайн магазин.

02 окт. 2017

Как да се оптимизира процеса на поръчка в онлайн магазин – лекция на Лювиу Талои

Лювиу Талои разказва по какви начини можете да оптимизирате процеса на поръчка, благодаря страницата, страницата със съдържание на потребителската кошница и др. Направил е и тестове на няколко български онлайн магазина и съвети към тях как да бъдат по-добре оптимизирани за своите клиенти.

02 окт. 2017

Как се продават фармацевтични продукти в САЩ – лекция на Борислав Арапчев

Борислав Арапчев споделя добри практики за онлайн търговците на фармацевтични продукти в САЩ. Как се гради репутация в тази ниша, добра оптимизация за мобилни устройства и др. Бъдете малка Wikipedia във вашият бранш. Текст, снимки, видеа са положителни.

02 окт. 2017

Ценови стратегии за онлайн магазини – лекция от Борил Богоев

Борил Богоев – консултатнт по електронна търговия и дигитален маркетинг споделя как можете да представите цената по атрактивен начин, така , че процеса на поръчка да бъде по-малко стресов и по-атрактивен. Влиянието на шрифта, процентни отстъпки и тн.