logo

Категория: Презентации

04 юни 2018

Успешни стъпки при миграция на платформа на онлайн магазин – Димитър Димитров

Димитър Димитров от Стеник споделя полезни съвети за случаите, в които се налага да се промени или ъпгрейтне онлайн платформата използвана за електронна търговия. Какви са подводните камъни при тази операция, как можете да предвидите процеса правилно?

04 юни 2018

Как наличието на повече методи за разплащане влияе върху потребителското поведение? – Мартин Богданов

Как наличието на повече методи за разплащане влияе върху потребителското поведение? Разберете повече от презентацията на Мартин Богданов, мениджър Paysera на eCommCongress 2018

04 юни 2018

Calltracking – как да проследите обажданията от маркетинг каналите – Павел Кьосев

По какъв начин можете да проследите обажданията от вашите маркетинг канали? Как да разберете от къде идват най-много нови клиенти и какво ги привлича. Разберете от презентацията на Павел Кьосев – бизнес развитие в Callflow.

04 юни 2018

Cross-border B2B e-commerce – Джунейт Ерполат

Джунейт Ерполат споделя как се променя трансграничната електронна търговия през погледа на Alibaba.com. Вижте презентацията му от eCommCongress 2018 където беше лектор.

29 май 2018

Следващата индустриална революция – Моника Митева

Как електронната търговия оформя бъдещето на търговията? DHL има някои данни, които могат да помогнат виждането на голямата картина. Разберете повече в презентацията на Моника Митева – маркетинг мениджър на DHL Express България.

29 май 2018

Автоматизация в електронната търговия – Кирил Динов

Кирил Динов – бизнес развитие на Retargeting.biz споделя как автоматизацията в електронната търговия може да помогне на собствениците на онлайн магазини да се фокусират върху продажбите и намирането на нови клиенти.

29 май 2018

Хюстън имаме GDPR – дискусия за онлайн търговия

Адвокати Биляна Димитрова и Никола Кисов обсъждат какво представлява GDPR и как влияе на бизнеса за електронна търговия? Дискусията се ръководи от директора на Европейския потребителски център в България – Игнат Арсенов.

29 май 2018

Потребителска лоялност – Велизар Величков

Как се гради потребителска лоялност, защо е важна и какви са ползите от това вашите клиенти да са доволни от преживяването си в онлайн магазина? Разберете повече от презентацията на Велизар Величков – търговски директор на Grabo.bg

24 май 2018

Facebook маркетинг за онлайн магазини – Иво Илиев

Иво Илиев – управител на дигитална агенция Metamark споделя добри практики за Фейсбук маркетинг специално ориентиран за онлайн магазини и собствениците им. Разберете каква е маркетинг палитрата, която можете да използвате за да направите повече продажби чрез социалната мрежа.

24 май 2018

Mobile умря, да живее AMP – Никола Минков

Никола Минков – управител на SERPACT разказва защо Google фавориззира AMP и защо в бъдеще мобилната оптимизация на вашият онлайн магазин ще бъде от огромно значение. Никола споделя и последните новини от провелата се в Сан Хосе конференция на Гугъл.