fbpx
logo

Blog

26 февр. 2019

Mедии, спрете да дезинформирате и лъжете за електронните търговци в България

Уважаеми журналисти – репортери, редактори, главни редактори и собственици на медии в България. От дълго време в медиите се публикуват материали –  новини, репортажи и статии, които представят електронните търговци в България като шарлатани, тарикати и измамници. Дали целенасочено, дали от дезинформация, в медиите се публикуват твърдения, които са по-скоро лъжи и интерпретации, които представят по НЕобективен начин ситуации и факти. За нас, организаторите на най-мащабното събитие за електронна търговия в България, имиджът на бранша е от особена важност. Този бранш […]

09 ное. 2018

Първа конференция по електронна търговия в Македония

Неведнъж сме казвали, че градим мостове за всички, които продават онлайн. През изминалата година имахме възможност да изградим партньорство с Асоциацията на електронни търговци в република Македония. Не след дълго те организираха своето първо събитие за което получихме покана. Събитието беше разделено на 4 основни панела. Почти 400 посетителя присъстваха и задаваха интересни въпроси свързани с електронната търговия. Македонският пазар много прилича на този в България. Собствениците на онлай магазините имат същите предизвикателства като нас. Оборотът чрез електронна търговия се […]

04 юни 2018

Успешни стъпки при миграция на платформа на онлайн магазин – Димитър Димитров

Димитър Димитров от Стеник споделя полезни съвети за случаите, в които се налага да се промени или ъпгрейтне онлайн платформата използвана за електронна търговия. Какви са подводните камъни при тази операция, как можете да предвидите процеса правилно?

04 юни 2018

Как наличието на повече методи за разплащане влияе върху потребителското поведение? – Мартин Богданов

Как наличието на повече методи за разплащане влияе върху потребителското поведение? Разберете повече от презентацията на Мартин Богданов, мениджър Paysera на eCommCongress 2018

04 юни 2018

Calltracking – как да проследите обажданията от маркетинг каналите – Павел Кьосев

По какъв начин можете да проследите обажданията от вашите маркетинг канали? Как да разберете от къде идват най-много нови клиенти и какво ги привлича. Разберете от презентацията на Павел Кьосев – бизнес развитие в Callflow.

04 юни 2018

Cross-border B2B e-commerce – Джунейт Ерполат

Джунейт Ерполат споделя как се променя трансграничната електронна търговия през погледа на Alibaba.com. Вижте презентацията му от eCommCongress 2018 където беше лектор.

29 май 2018

Следващата индустриална революция – Моника Митева

Как електронната търговия оформя бъдещето на търговията? DHL има някои данни, които могат да помогнат виждането на голямата картина. Разберете повече в презентацията на Моника Митева – маркетинг мениджър на DHL Express България.

29 май 2018

Автоматизация в електронната търговия – Кирил Динов

Кирил Динов – бизнес развитие на Retargeting.biz споделя как автоматизацията в електронната търговия може да помогне на собствениците на онлайн магазини да се фокусират върху продажбите и намирането на нови клиенти.

29 май 2018

Хюстън имаме GDPR – дискусия за онлайн търговия

Адвокати Биляна Димитрова и Никола Кисов обсъждат какво представлява GDPR и как влияе на бизнеса за електронна търговия? Дискусията се ръководи от директора на Европейския потребителски център в България – Игнат Арсенов.

29 май 2018

Потребителска лоялност – Велизар Величков

Как се гради потребителска лоялност, защо е важна и какви са ползите от това вашите клиенти да са доволни от преживяването си в онлайн магазина? Разберете повече от презентацията на Велизар Величков – търговски директор на Grabo.bg