fbpx
logo

5 промо билета за Digital4Plovdiv

Водени от мисията до нашите читатели да достига колкото се може повече информация от света на електронната търговия, добри практики и know-how решихме, че е редно да отбелязваме по-интересните събития в България. Именно по тази причина започваме да продаваме и билети за тези събития на промоционални цени, които ще бъдат по-ниски само за закупилите ги през нашата мрежа. Приемете го като бонус от наша страна.

Първото такова събитие е Digital4Plovdiv. то ще се проведе на 30 ноември 2017 в хотел Санкт Петербург. На конференцията ще присъстват над 300 участници и ще се разискват 28 актуални теми от дигиталния свят. Почетни гости на конференцията ще бъдат кметът на Пловдив – Иван Тотев, както и председателят на Търговско-промишлената камара в Пловдив – д.и.н Добрина Проданова. Част от темите ще бъдат:

  • E-commerce – факти, цифри и тенденции; ERP Системи, SAAS платформи, Дропшипинг и всичко в полза на онлайн търговията;
  • Онлайн търговията и Facebook – съвременният брак по сметка; Видеомаркетинг;
  • Ретаргетинг срещу Ремаркетинг; AdWords стратегии за онлайн магазини;
  • Ефективни Google AdWords Стратегии за онлайн магазините, SEO тенденции за 2018г.
  • Счетоводни и правни аспекти в онлайн търговията; SEO одит на живо на онлайн магазин и много още практически теми като Best Practice и Workshop направления.

Ето няколко имена от лекорския състав: Филип Мутафис (PaySera), Ивайло Тончев (Framar), Велизар Величков (Grabo), Огнян Младенов (Seom), Любомир Русанов (Superhosting), Димитър Селенски (Selmatic), Любомир Атанасов (Internet Media Group) и още много лектори допълващи състава от 28 лектори в конференцията, като заявката е темите да бъдат повече практически насочени.

В момента цената на билетите е 140лв. без ДДС. При нас тя е 110лв, като ДДС не се начислява. Вземете промо билета си сега от тук!

За повече информация и регистрация, посетете официалния сайт на конференцията: www.digital4plovdiv.com.

Коментарите са деактивирани