fbpx
logo

29 Instagram маркетинг хака за онлайн магазини – безплатна електронна книга

8000+ стойностни думи

Без разтягане на локуми. Лесно можеш да прочетеш книгата докато пиеш сутрешното си кафе или в обедната почивка.

40+ актуални илюстрации

Постарали сме се да ти покажем примери директно от практиката както от български брандове, така и от световни имена събрани през месец януари 2018г.

29 доказани техники чрез практика

Наблюдавахме някои от най-известните брандове използващи социалната мрежа за маркетинг цели. Смятаме, че практиката е най-добрият учител.

Връзки към инструменти спестяващи време и пари

Знаем, че времето е най-ценното нещо, с което разполагаме. Затова в книгата сме добавили връзки към много ресурси. Огромна част от тях са безплатни инструменти, чрез които ще свършиш своята работа бързо и ефективно.

Съвети как бранда да бъде често на първо място и на върха на пръстите

Използвайки някои от описаните техники и методи на публикуване в Instagram ще увеличиш времето през което твоят бранд е на първо място, директно пред очите на твоите потенциални клиенти.

Примери от електронни търговци

Книгата е специално фокусирана към развитието на Instagram профили, зад които стоят електронни търговци използващи платформата за увеличаване на своите продажби.

Примери за генериране на потребителско съдържание

Описани са най-бързите методи за провеждане на Instagram игри с цел набирането на потребителски генерирано съдържание, което в последствие можеш да използваш за маркетинг цели.

Хакове извън Instagram

Знаеш ли, че можеш да публикуваш съдържание и извън Instagram мобилното приложение? Виж най-често използваните външни приложения за управление на съдържанието, репутацията, провеждането на игри и др.

Вече нямаш търпение да получиш своето копие на безплатната ни електронна книга?

Попълни своите данни в полетата долу и я получи на своя e-mail.

* задължително поле
Попълвайки формата и кликвайки бутона "Желая да получа копие на книгата на своя e-mail" се съгласяваш, че можем да обработваме твоите данни и да те известяваме за интересни новини, книги и събития свързани с електронната търговия.