fbpx
logo

14 дни до четвъртият годишен eCommCongress

Остават точно 2 седмици до четвъртото издание на нашият eCommCongress. Не можем да опишем колко много се вълнуваме. Има няколко причини за това.

  1. Изграждаме връзки, партньорства и приятелства. Тази година за първи път ще съберем на едно място представители на асоциациите на електронните търговци от Македония, Хърватия и България. Съседните ни пазари са страхотен вариант за повишаване на продажбите. Огромна част от куриерските фирми доставят на цени съвсем малко по-високи от тези за доставка в България. Ще можете да се запознаете с тези хора, да ги попитате за особеностите на пазарите им. Какво се продава най-много, какви маркетинг канали са подходящи и тн.
  2. Отново в реализацията на събитието ни подкрепят страхотни компании като Isobar Commerce и DHL Express и всички останали партньори и медии спомагащи ни да реализираме събитието.
  3. Alibaba.com e част от eCommCongress 2018 в лицето на Джунейт Ерполат – директор на alibaba.com Турция. Ще чуем какви са особеностите на B2B електронните продажби от най-голямата платформа за елекетронна търговия в света.
  4. Отново засягаме важни теми като маркетинг, потребителско преживяване и лоялност. Нещо от което всички настръхват – GDPR (има дискусионен панел по темата) и много други важни теми свързани с онлайн търговията.
  5. За пореден път много компании ще предоставят своите решения в областта на електронната търговия в експо зоната. Всеки дошъл ще може да се запознае с тях, да сравни услугите им, да получи промо цени или условия и да зададе въпроси.
  6. Ще покажем нови технологии свързани с пазаруване чрез глас, виртуална реалност и други нови неща, които тепърва ще стават част от българското потребителско преживяване.

Нямаме търпение да се запознаем с всички, да обменим опит и решения на ежедневни казуси. Да изградим нещо положително за цялото онлайн общество.

Очакваме те! Таксите за регистрация се повишават на 1 май. Побързай да запазиш своето място от тук.

Коментарите са деактивирани