logo

Теодор Димитров

Теодор Димитров

Управляващ директор, Амбър Технолъджи АД

Теодор Димитров

Произвеждането на продукти е сложна работа. Пък да ги продаваш - още по-сложна. Обаче най-големия кеф е някой да ти се обади и искрено да ти каже колко много твоя продукт му помага. Заради това си заслужава да бачкаш здраво. В тези момент виждаш стойността на твоя бизнес. И е напълно наред да плачеш от радост в такива моменти. Аз съм го правил. Затова винаги си нося салфетки с мен.

Теодор Димитров е както модерно го наричат "сериен предприемач", т.е. направил е нещо, което за нищо не е ставало поне веднъж. В момента оглавява Амбър Технолоджи АД с основна дейност производство и продажба на матраци. Компанията бележи среден ръст от 10% месец за месец и в момента е в преговори за излизане на външни пазари едва 6 месеца след стартиране на търговската и дейност.

Съосновател е Theia's Tahini - първият специализиран магазин за различи видове продукти от преработени ядки. Компанията стартира преди 2 години и отбелязва постоянен растеж в сектора.
Има опит в различни сфери като IT, възобновяема енергия с фокус фотоволтаици, търговия на бързи и бавнооборотни стоки, производствени процес. И е най-несръчният човек, с който ще се срещнете.