logo

eCommExpo

eCommExpo

Включи се в eCommExpo и вземи максимума от него! Намери партньори, с които да разрастнеш своя бизнес, тествай нови услуги или получи съвет за проблем, който трябва да разрешиш. През 2016г. 8 компании показаха своите продукти и услуги пред аудиторията на събитието.

Кой може да бъде изложител?

Защо трябва да присъстваш?

  • Платформи за онлайн търговия;
  • Агенции и консултанти за онлайн търговия;
  • Логистични компании и услуги;
  • Портали за пазаруване и сайтове за сравняване на цени;
  • CRM, ERP, автоматизация на маркетинга и още;
  • Можеш да сравниш и тестваш нови услуги за онлайн търговия;
  • Можеш да чуеш ценни съвети и тенденции;
  • Можеш да направиш нови бизнес партньорства;
  • Можеш да представиш продукта си на потенциални клиенти;
  • Да намериш решения на казуси в своята сфера на работа;

Участници в eCommExpo 2017

cooolbox.bg
Tendrik
EasyAds е интерактивна рекламна платформа с набор от инструменти за управление и таргетиране, даващи възможност на рекламодатели и издатели да публикуват, контролират и отчитат онлайн рекламни кампании. EasyAds е лесна за ползване, но притежава богата функционалност, която ви гарантира впечатляващи резултати.Технологиите в платформата EasyAds отговарят на най-съвременните стандарти за ефективност и оптимизация на рекламите. Възможностите за управление, таргетиране и статистики в реално време правят EasyAds предпочитан инструмент за работа на водещи рекламни агенции и голям брой директни клиенти.
Retargeting

Какво казват предишни изложители?

Участието ни в eCommExpo 2016 надмина очакванията ни. Помогна ни да намерим нови клиенти и да направим устойчиви партньорства сред общността.

Георги Шопов - Управител, WebSellerGuru

eCommCongress е най-доброто място да срещнем нашите клиенти - от стартиращи компании до развити бизнеси в дигиталната среда. До момента сме участвали два пъти и с нетърпение очакваме събитието през 2017 година!

Николай Облаков - Маркетинг мениджър, Host.bg

Участието ни в eCommExpo беше изключително полезно за да стартираме нашата нова услуга "Плати после". Имахме възможността да се срещнем с нашите потенциални клиенти - онлайн търговците и компаниите предлагащи платформи за онлайн търговия. Още повече - с някои от тях изградихме дългосрочни партньорства.

Биляна Станчева, Онлайн маркетинг мениджър, Credissimo ООД

eCommCongress беше възможност да се срещнем с потенциални клиенти, да разговаряме с таргетирана аудитория и хора, които имат нашата визия и мислене.

Галин Желязков, Управител, 158 ЕООД.

Спомени от миналото

eCommExpo 2017