logo

Критерии за оценка на DHL E-commerce award

С наближаването на eCommAwards все повече читатели ни отправят запитвания с въпроса – на базата на какви критерии ще бъде определен победителя в специалната категория DHL e-commerce award, която беше създадена в партньорство с DHL Express България?

Тази година една от наградите ще бъде безплатното изпращане до 3 пратки на месец, до всяка точка на света, до края на 2018 година (или общо 30 пратки). Пратките трябва да бъдат с тегло до 5 кг. и извън списъка с опасни товари на Международна асоциация за въздушен транспорт.

Нашият екип ще предаде списък и допълнителна информация с всички проекти кандидатирали се за оценка  в eCommAwards 2017 без значение от избраната категория. Всеки участник бива оценяван по определени критерии, като всеки от тях има различна тежест:

DHL-criteria-bg

Накрая се събира общият брой точки. Най-добрите 5 кандидата за тази категория ще получат покана за гала церемонията.

Председател на журито на DHL Express България е Явор Тодоров – ръководител развитие на сектор Електронна търговия. Той е свързващото звено между компанията и онлайн магазините, които желаят да продават и на международните пазари. Eжедневно контактува както с фирмите, тепърва отваряйки вратите си за международните пазари, така и с вече утвърдените и успешни онлайн търговци. Със солиден опит в най-големия онлайн търговец в ЦИЕ, Явор е опора на целия търговски екип на DHL Express България.

Често обича да казва: „За мен е чест да бъда част от екипа на DHL Express България и се чувствам истински късметлия,че се присъединявам в момент, в който фокусът на фирмата е моята голяма страст – онлайн търговията. След малко повече от 4 години опит в най-големия онлайн магазин в България, като логична стъпка в моето кариерно развитие, насочвам усилията си към един от основните компоненти за успешен бизнес в сферата на e-commerce-a – логистиката и по-конкретно – международната експресна куриерска услуга, която ние предлагаме от врата до врата“.

Увеличи шансовете си за спечелване на тази награда.

 

Нямаш проект, но желаеш да присъстваш на гала церемонията по връчването на наградите, на която ще присъстват експерти от бранша, партньори и членовете на журито? Можеш да закупиш своя куверт и да се насладиш на страхотни условия за нетуъркинг, както и музика на живо.

 

Автор:

Коментарите са деактивирани