logo

Категория: Видеотека

02 окт. 2017

Практическо използване на данните в електронната търговия – лекция на Благовест Йорданов

Кои са точните потребители за всеки онлайн магазин, как да комбинираме събраната информация от различните канали. Google Analytics, CRM, ERP и тн. Как да се интерпретират правилно и да повишат продажбите в онлайн магазините.

02 окт. 2017

Как да превърнем единичните клиенти в завръщащи се – лекция на Петър Цачев

Петър Цачев – бизнес развитие в Metrillo – Как единичните купувачи да се превърнат в лоялни клиенти. Вижте потребителския път, основните шест потребителски групи, как да ги преследвате и как да ги накарате да закупят стоката именно от Вашият онлайн магазин.

02 окт. 2017

Как да се оптимизира процеса на поръчка в онлайн магазин – лекция на Лювиу Талои

Лювиу Талои разказва по какви начини можете да оптимизирате процеса на поръчка, благодаря страницата, страницата със съдържание на потребителската кошница и др. Направил е и тестове на няколко български онлайн магазина и съвети към тях как да бъдат по-добре оптимизирани за своите клиенти.

02 окт. 2017

Как се продават фармацевтични продукти в САЩ – лекция на Борислав Арапчев

Борислав Арапчев споделя добри практики за онлайн търговците на фармацевтични продукти в САЩ. Как се гради репутация в тази ниша, добра оптимизация за мобилни устройства и др. Бъдете малка Wikipedia във вашият бранш. Текст, снимки, видеа са положителни.

02 окт. 2017

Ценови стратегии за онлайн магазини – лекция от Борил Богоев

Борил Богоев – консултатнт по електронна търговия и дигитален маркетинг споделя как можете да представите цената по атрактивен начин, така , че процеса на поръчка да бъде по-малко стресов и по-атрактивен. Влиянието на шрифта, процентни отстъпки и тн.

02 окт. 2017

Как малки промени в онлайн магазина водят до големи приходи – лекция на Велизар Величков

Велизар Величков – търговски директор на Grabo.bg споделя как малки промени по сайта, добавянето на нови автоматизирани функционалности и разговори с клиентите могат да повишат приходите на онлайн магазина. Как се ползва Cash Back, как се ангажират клиенти с e-mail или Push notifications.

02 окт. 2017

Google AdWords ремаркетинг за онлайн търговци – лекция на Димитър Димитров

Димитър Димитров от Inbound.bg споделя добри практики за Google Adwords маркетинг и ремаркетинг. Как можете да се възползвате от рекламната мрежа на Google, какви формати можете да използвате, как да разберете от какво се интересува вашия клиент и др.

02 окт. 2017

Google shopping възможности за продажба на чужди пазари – лекция от Алекс Божинов

Алекс Божинов споделя тенденции за онлайн търговците през предстоящата година. Какво може да ни донесе ползването на Google Shopping и как можем чрез него да продаваме в чужбина.

14 май 2017

Facebook маркетинг за онлайн търговци – лекция от Петър Дяксов

Петър Дяксов споделя как може да ни е полезен Фейсбук маркетинга и ремаркетинга, създаването на аудитории и правилното таргетиране на клиенти. По-този начин клиентите се облъчват в точния момент на точното място.

05 май 2017

Потребителски преживявания и точки на контакт с клиентите – лекция от Димитър Савов

Димитър Савов – маркетинг мениджър на Startup Masters споделя на колко много места можете да ангажирате клиентите си, как да им показвате в точния момент Вашата реклама и др. Потребителските преживявания могат да бъдат различни на различните контактни точки с Вашия бранд или продукт.